fbpx

                                                                                                                           Телефон: 0888 380 333
Home4you@e-pazar.info

Кои сме ние

Екипът ни е изграден от сплотен колектив, с дългогодишен опит в бранша.
________________________________________
Нашата политика е в едно изречение – „Най-добрата цена за нашите клиенти“ и отговорно стоим зад думите си. Доверете ни се и се убедете сами.
Гордеем се, че от 2015 г. досега не отстъпихме от принципите си и във времето спечелихме не само клиенти, но и добри приятели.
За нас процесът по всяка покупко-продажба приключва едва след издаване на „чисто” удостоверение за тежести, след нотариално изповядване на сделката. Ние сме плътно с Вас от началото до края. Най-високо ценим моментите, когато сме препоръчани на следващия клиент поради добре свършена работа.
Ще намерим Вашия имот и ще подготвим всички необходими документи за изповядване на сделка пред нотариус, както и ще следим за стриктно спазване на разпоредбите по Закона за Задълженията и Договорите. За купувачите съдействаме за кредити на преференциални условия от всички банки в страната.
Имаме за цел да изградим доверие във Вас и разглеждаме всеки клиент като дългосрочен партньор.
Консулт сервиз EООД е регистрирана като администратор на лични данни. Като наш клиент може да се чувствате защитени и сигурни, че личните Ви данни се ползват само по предназначение.