fbpx

                                                                                                                           Телефон: 0888 380 333
Home4you@e-pazar.info

Търсене на имоти

лв.

Как бързо да продам имота си?
Как имотът ни да придобие търговски вид, без ремонт?

________________________________________
Искате ли да продадете жилището си бързо, без да инвестирате големи средства?
Предоставяме Ви няколко евтини начина, с които да направите имота си атрактивен и привлекателен:

» Разчистете всичко излишно
Махнете всичко ненужно от помещенията. Дрехи, семейни снимки, сувенири от туристически дестинации. Лични вещи, разхвърляни наоколо, създават усещането в купувача, че се намира в чужд дом и подсъзнателно му е трудно да усети имота като „свой“. Колкото повече неща премахнете, толкова по-празни ще изглеждат помещенията и по-лесно купувачът ще започне да мисли какво свое може да сложи в тях.

» Почистете банята
(Снимки от чисти бани да се постават)
Всяка баня, която блести от чистота, привлича окото, дори обзавеждането да е старо. Не е задължително да сменяте душа, плочките или мивката, но можете да почистите основно, да смените капака на тоалетната чиния и да подредите с нови шампоани и сапуни.

» Боядисайте стените
(Снимки от боядисване на бани)
Едно пребоядисване на стените не отнема много време и средства. Дребните забележки по стените се забелязват от купувачите и една-две „ръце“ боя могат да решат проблема. Изберете меки цветове и светли неутрални тонове.

» Подменете осветлението
Снимки от добро осветление
Осветителните тела могат да се сменят с нови. Ако смятате, че са достатъчно запазени, можете да ги почистите и да подмените крушките. Изберете такива със силна и мека светлина. Избягвайте бялата луминисцентна светлина.

» Пуснете естествена светлина в стаята и изперете завесите
Прозорците и естествената светлина придават по-приятна атмосфера в помещението, създават усещане за простор и уют. Ако смятате, че завесите допълват интериора на стаята, задължително ги изперете, преди да пуснете имота за продажба.

» Поставете огледала
(Поставете огледала)
Направете по-малките помещения да изглеждат по-големи, а тъмните – по-светли, като сложите интересно и по-голямо огледало.

» Реновирайте входната врата
Първото нещо, което вижда потенциалният купувач, е входът към жилището. Ако не можете да си позволите да смените входната врата, просто я пребоядисайте и сложете нов звънец. Можете да купите и нова брава. Добавите и някакво осветление, като например тяло с фотоклетка, което ще улесни намирането на ключа вечер.