fbpx

                                                                                                                           Телефон: 0888 380 333
Home4you@e-pazar.info

Покупка на имот

Възползвайте се от ПАКЕТ услуги
________________________________________

ОРГАНИЗИРАНЕ НА ОГЛЕДИ

Ние ценим вашето време. Това значи, че спестяваме излишните огледи, отсяваме „неактуалните” обяви и търсим имоти, които максимално отговарят на Вашите критерии. По възможност предварително проверяваме имота преди оглед. В допълнение се стремим в рамките на един ден да организираме, в удобно за Вас време, повече от един оглед, за да добиете по-ясна представа за пазара на недвижими имоти и да имате възможност за по-голям избор при взимане на решение.

ИЗТЕГЛЯНЕ НА ИПОТЕЧЕН КРЕДИТ

За нашите клиенти организираме целия процес по ипотечно и потребителско финансиране. В рамките на 48 часа ще имате информация в кои банки сте одобрени и за каква сума. Ще ви бъдат разяснени и всички „подводни камъни“ при изтеглянето на кредит. След избрана от Вас банка ние организираме целия процес. Предложенията за финансиране, които ще получите през нас, гарантирано ще бъдат по-изгодни от тези, които бихте могли сами да си договорите, ползвайки директно банковите консултанти.

ЮРИДИЧЕСКА КОНСУЛТАЦИЯ

Нашите юристи и мениджъри ще проверят документите на имота, който сте харесали за покупка и ще ви съдействат за тяхното окомплектоване. При най-малкия проблем по тях ще бъдете незабавно уведомени. Наясно сме, че покупката на имот е сериозно решение и се отнасяме към процеса с цялата си отговорност и професионализъм. Когато работите с нас сами ще се убедите, че това не са просто думи.

ДОСТЪП ДО ЦЕЛИЯ ПАЗАР

Разполагаме с богата база данни и различни източници на информация за недвижими имоти. Като агенция, ползваща се с добро име, ние успешно комуникираме с другите агенции на пазара и взаимно обменяме данни за вида имоти, тяхното състояние и параметри. Когато работите само с нас, всъщност Вие работите индиректно и с другите агенции. Ние ще намерим това, което търсите и ако все пак харесате имот, предлаган от друга агенция в интернет пространството, можете да ни го изпратите, ние ще го проверим вместо Вас и ще организираме оглед.
СТРОИТЕЛНО-МОНТАЖНИ РАБОТИ И АРХИТЕКТУРНО-ИНТЕРИОРНИ РЕШЕНИЯ
Предлагаме на своите клиенти предварително планиране на разходите за Строително-Монтажни Работи /СМР/. Изготвяме за Вас предварителни оферти за цените и сроковете на изпълнение, при комплексно висококачествено обслужване. На високо професионално ниво предлагаме всички видове архитектурни решения от проектиране до изграждане, интериорни решения, вътрешен дизайн и цялостно обзавеждане.

ПРЕГОВОРИ

Воденето на преговори при покупка на имот не е лесно начинание. Доверете се на опита ни. Ние умело ще защитаваме интересите Ви и ще направим всичко възможно, за да останете доволни от постигнатото споразумение. Като медиатори с опит ще договорим максимално изгодни условия за сделка. Не е необходимо двете страни по една сделка да се харесват, за да осъществят успешна покупко-продажба. Често необходимостта от медиатори силно се подценява от клиентите, при което те губят много време и пари. Ще Ви спестим главоболията и излишните нерви. Ние играем ролята на буфер в емоциите между купувачи и продавачи.
За нас процесът по всяка покупко-продажба започва от момента, в който възниква търсене и приключва едва след издаване на „чисто” удостоверение за тежести, след нотариалното изповядване на сделката. Ние сме плътно с Вас от началото до края. Най-високо ценим моментите, когато сме препоръчани на следващия клиент поради добре свършена работа.